Pagina principală Apariții editoriale Plan editorial Cărți on-line Comandă
Apariții editoriale

Adevărul Etern - Prof. Dr. Jwala Prasad Singhal
(traducere din lb. engleză de Elie Dulcu, 176 pag., 40000 lei)
Spirit și Materie. Ființa Perfectă - Dumnezeu. Realitatea Primară. Procesul Creației. Sufletul. Corpul Uman. Nemurire, Transmigrare, Salvare sau Dizolvare. Teoria Încarnării. Sattva, Rajas și Tamas. Țelul Vieții. Sancțiunea Spirituală - Virtuți Absolute. Virtuți secundare. Sanskare și Voința Liberă. Purificarea. Iubirea Divină.

Românii, o antichitate arhaică - Prof. Elie Dulcu
(112 pag., 35000 lei)
Din Cuprins:
Glife introductive. Istoria e sensul nostru. Memoriile umanității. Dovezi lingvistice. Cuvinte și datini. Ideea prelatinității. Spiritualitatea dacă. Misterioasele tablete. Civilizații străvechi.

Reapariția lui Christos - Alice A. Bailey
(190 pag., 70.000 lei)
A doua venire a lui Christos, ca Învățător al lumii pentru Era Vărsătorului, este prezentată în această carte ca fiind un eveniment iminent, logic și practic, ca o continuitate a revelației divine din toate epocile. Christos aparține întregii specii umane și poate fi cunoscut și înțeles ca fiind "aceiași mare Identitate din toate religiile lumii."
Scrisori asupra meditației oculte - Alice A. Bailey
(356 pag., 175.000 lei)
Meditația, în sens ocult, nu este doar o tehnică de instruire pentru minte, ci și un mijloc de realizare a alinierii, de unire și de identificare cu sufletul, cu Christos, iar la final cu "Tatăl". Spre deosebire de experiența unirii mistice, meditația ocultă stabilește un proces științific prin care provoacă o tendință în mișcare, cu efecte vizibile, ce poate fi repetat la dorință. Aceasta este o tehnică ce trebuie stăpânită de către minte; ea implică o activitate mentală intensă urmată de o liniște absolută, controlul angrenării în acțiune sau linistirea spre "reflectare" efectându-se la propria voință.

Copyright © 1998-2005 Vip Net
VipNET® este marcă Vip Net SRL.
All rights reserved. Version 5.0